Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

P18e97t19r 49Š48i75n61d67e18l23á55ř 8139226465534

Spíše by bylo možné prohlásit, že sýr mléko (jako takové, tedy výchozí surovinu) neobsahuje, neboť to se všechno syřidly a sýrařskými kulturami přetvoří v něco, čemu říkáme už sýr. V nějaké prvotní fázi v sýr čerstvý (prosím ať mne odborníci opraví, zda se už jedná o sýr zvaný "cottage" nebo ne?). Pokud někdo prohlašuje, že sýr obsahuje mléko, tak by měl asi raději říkat, že se jedná "o mléčný výrobek".

0/0
22.5.2015 16:35



Žebříčky



Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.