Diskuse

Příliv uprchlíků, jaké jsou plány do budoucna?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Instituce vzniklá v čase míru a hojnosti nemůže nikdy obstát ve válce a nedostatku. Obráceně to ovšem funguje mnohem lépe.

To mi tak prolétlo hlavou při čtení vašeho blogu. Považuji to za odpověď na závěrečnou otázku.

0 0
možnosti

... sama EU s touto  politikou budoucnost nemá, proto ji ani neplánujeEUV !

0 0
možnosti

To, že Evropská unie na řešení hrozeb nemá, je zřejmé z toho, že jim soustavně ustupuje a řešit je ani nezkouší. Její vysoce postavení (a placení) funkcionáři se zabývají nepodstatnými hloupostmi, protože na řešení vážných problémů nemají schopnosti.Jejich chování tváří v tvář problému s uprchlíky to jenom  dokazuje,  protože jeho důsledkem bude, že uprchlíků bude postupně a rychle přibývat.Čím více se jich v Evropě uchytí, tím více dalších to povzbudí k jejich následování. A překupníci si budou dál plnit kapsy snadno získanými penězi.

0 0
možnosti
Foto

Něco podobného jsem chtěl napsat, už jste to udělal za mě, a dobře.

1 0
možnosti
Foto

Jenom řečnická otázka navíc, muslimské státy na BV jsou bohaté, viz třeba Saudská Arábie, proč se v dělení imigrantů neangažuje i ona - imigranti jsou přece jejich bratři...

3 0
možnosti

Píšete, cituji: "Do jaké části jsme mi povinni se dělit o naše bohatství s chudšími státy a pomáhat lidem, kteří neměli to štěstí..." Já bych raději napsal: Proč nás někdo nutí pomáhat lidem, kteří nejsou schopni vybudovat, ba ani udržet vlastní systém?

Všichni pseudohumanisté se snaží nám vnutit nějakou vinu za to, co si jiní vesele boří a rozvracejí. Vždyť jim tam Evropané ve většině případů vybudovali fungující infrastrukturu na úrovni doby. Jenže to byl ošklivý kolonialismus. A když to domorodci rozmlátili a povraždili schopnější jedince, kteří dokázali prosperovat, říkalo se tomu národně osvobozenecká válka. A dnes by chtěli do Evropy za tím, co si doma sami zničili.

19 0
možnosti
Foto

Tohle by si měl do hlavy vyrýt každý zachránce důsledků jejich lenosti a neschopnosti.

2 0
možnosti
Foto

Velice dobře. Už jsem pár článků na tohle téma nechal bez karmy, když byly napsány jalovým stylem a nepřinášely ani drobek nějakého originálního pohledu, byť jsem se s názorem plně ztotožnil. Tentokrát s potěšením karmuji.

6 0
možnosti
Foto

Když musíte, tak musíte.

0 0
možnosti